Posts

Posts uit juni, 2024 tonen

Schaduw

Afbeelding
                            Wanneer het erg warm wordt in mijn bontjas, zoek ik de schaduw op. Even lekker op het stenen tafeltje in de schaduw van de bomen met als extraatje de schaduw van de bloemetjes. Wie zou dat nu niet willen?

Maak je. . .

Afbeelding
        . . .minder zorgen en geniet meer van alles wat je vandaag weer wordt geboden. Fijne dag gewenst.

Slakken

Afbeelding
Al jaren heb ik potten met bloeiende plantjes tegen de tuinmuur hangen, nooit problemen. Maar nu hebben de slakken het kennelijk gevonden en van mijn plantjes zijn alleen nog tot de potgrond opgegeten 'stokjes' over. Maar gelukkig heb ik de foto's nog. Dit jaar dus geen mooie bloemen tegen de muur. Want ik ga er geen nieuwe neerhangen. 

Zomaar. . .

Afbeelding
Gisteren kwam de zon nog tevoorschijn en ben ik met een vriendin aan de wandel geweest. Gister had ik geen telefoon of losse camera bij me, maar deze foto had ik al eerder gemaakt. Weer een (ander) stukje van de kreek en een lekker rustig deel wat niet zo bekend is.

Klimroos

Afbeelding
                           De klimroos staat weer mooi te bloeien tegen de zijgevel van mijn huis.                          Alleen jammer dat deze roos niet geurt, dus het is niet Rozengeur en maneschijn.

Zwemmen

Afbeelding
                                          Vandaag is het weer maandag dus. . . .Zwemmen

Weekend

Afbeelding
               Er staat weer een weekend voor de deur, dus ik heb de deur maar open gedaan 😀

Serviesjes

Afbeelding
Toen ik gisteren iets zocht , kwam ik ook op de zolderkamer, en in de kast daar kwam ik dit tegen, mijn speelgoedserviesje . Het was toen ook alleen met deze onderdelen, slechts één bordje, een juskom, een schaal met deksel, een platte schaal en ik heb nooit begrepen waar dat vierkante bakje voor diende, dat doet er ook niet toe ik heb er veel mee gespeeld. En er hoorde echt niets anders meer bij, wanneer ik het zo zie denk ik dat je er eventueel nog meer onderdelen bij kon kopen, maar dat is dus nooit gebeurd. Wel weet ik dat ik er altijd heel voorzichtig mee gespeeld heb zodat er niets kon breken. Mooi dat het nog na al die jaren in mijn bezit is. Ook zag ik nog een doos staan waar mijn kleine theeserviesje in zit, ik denk dat ik dat ook nog wel eens op de foto zal zetten, maar dan moet ik het eerst eens afwassen en neerzetten. Ik zag wel dat daar alleen het dekseltje van het suikerpotje verdwenen is. Misschien zit dat nog onder in de doos. Op het eerste gezicht zie ik dat er een the

Veerse kreek

Afbeelding
Deze reuzenstoel nodigt uit om de trap te beklimmen en daarboven te gaan zitten, zo heb je een prachtig uitzicht over het water. De kreek is ontstaan door dijkdoorbraak zoals veel kreken in Zeeland daar het gevolg van zijn. Maar nu is het gebied met bomen beplant en een fijn wandelgebied geworden. Wanneer het aan het strand te druk wordt om te wandelen, ga ik vaker hierheen waar ik zelden toeristen tegenkom. Zo af en toe kom ik wel andere wandelaars tegen maar niet vaak.                                                                                                                                                                         Het is een heerlijke plek om in de natuur te wandelen