Voor de laatste keer. . .

 Vandaag ben ik voor de laatste keer in het asiel bezig geweest, na vijfentwintig jaar zal het vast wel wennen zijn dat ik er niet meer heen ga, nou ja misschien een keertje even een bakkie doen met de medewerkers daar. Maar niet meer elke dinsdag aan de poets. De collega waar ik altijd mee samenwerkte (ook een oma dus niet meer piep) is er al een paar maanden geleden mee gestopt en nu zijn er steeds wisselende jongelui die aan een opleiding bezig zijn en hier stage lopen, niet dat die onaardig zijn, maar ja het was voor mij niet alleen poetsen maar ook tussendoor wat kletsen en lachen samen. En dan mis je toch je wekelijkse maatje althans ik wel. Nu kan ik thuis ook aan de poets als ik zo graag wil poetsen. Bovendien word ik volgende maand alweer drieënzeventig en heb al twee dagen van de week ingevuld met oppassen op de kleindochters , mijn eigen huis wordt dan wel niet erg vuil omdat je in je eentje niet zoveel troep maakt, maar ik moet hier ook wel de boel bijhouden natuurlijk. Ook wil ik geen vaste extra verplichtingen meer. Kortom ik vind het wel genoeg zo, al zal ik het in het begin zeker wel missen denk ik tenminste. Nu had ik al tijdens het feestje deze maand een mooie bak planten voor buiten en een cadeaubon gekregen als waardering dat was ook meer dan genoeg. Ik heb het al die jaren met plezier gedaan maar nu vond ik het ook wel lang genoeg geweest, laat een jongere het verder maar van me overnemen.
Reacties

 1. Hopelijk vínden ze iemand die het wil doen, vrijwilligerswerk wordt door de jeugd niet bepaald graag gedaan.. ik schreef er net vandaag over op m'n blog.. alle wandelverenigingen in Dordt houden op te bestaan, omdat men geen vrijwillige bestuursleden meer kan vinden.. is echt wel jammer!
  Maar jij hebt 25 jaar je best gedaan.. da's een behoorlijk lange tijd, dus kan me wel voorstellen dat je er nu eens mee stopt hoor! Ze zijn je vast héél dankbaar dat je het zó lang volgehouden hebt.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Goedeavond Haba ja was al vanmorgen op je lig geweest en wenste je een prachtige mooie laatste dag daar. Ja zal vreemd zijn . Maar die dag zal wel met wat moois gevuld worden.na 25 jaar de deur sluiten wie kan dat zeggen zo lange tijd

  Fijne avond 👍 en van mij een 💐💐

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Groot gelijk hoor. Ik vind dat als je het zo lang gedaan hebt, dan mag je wel een keer stoppen.

  Love As Always
  Dimario

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het was toen de laatste dag geweest om te werken. Je zult wel gaan missen. Nu heb je meer vrije tijd voor je zelf Haba. Mag ook keer. Je hebt al zolang vrijwilligers gedaan. Petje af! Nu maar jongeren doen. 25 jaar best lang kunnen uit houden. Je leeftijd van jou is ook hoog. Nu kun je nog van genieten van je vrije tijd. Oppassen van je kleinkinderen gaat gewoon door. Het is ook leuk om te doen voor jou. Geniet van je mooie weer!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. mogge Haba
  je hebt gelijk , geef het stokje maar door aan de jeugd
  geniet de dag

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oh, ik snap dat helemaal. Niets mis met jongelui, maar zij houden zich met andere dingen bezig en hebben andere gesprekken. Je gaat gewoon met pensioen.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Geweldig dat je het 25 jaar gedaan hebt hoor, dan wordt het tijd om het stokje door te geven!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Na 25 jaar niet gek dat je het welletjes vind...groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 9. 25 jaar, een hele tijd! Hoedje af! 'k Heb er pas 14 jaar op zitten, nog een hele tijd te gaan dus...
  Lie(f)s.

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Al wat herfst

Serviesjes

Mijn eigen verzameling ;)