Zaterdag

 Gisteren belde mijn zoon in de middag, of ik al plannen had voor mijn avondeten, nee dus. Hij nodigde me toen uit om met hen lekker uit eten te gaan . Hier in het dorp zijn vrij veel verschillende restaurants , tja dat heb je in toeristische plaatsjes natuurlijk. En 's zomers zijn die zaken allemaal goed bezet. Nog een voordeel is dat je naast buiten op het terras ook een stuk afgesloten hebt waar kinderen lekker kunnen spelen. Wij gingen op het terras, dicht bij die speelplaats zitten, zodat Aiva lekker kon spelen en pas aan tafel hoefde te zitten wanneer het eten werd opgediend. Deze foto heb ik gepikt van de website van die zaak en wij zitten er dus niet op. Trouwens we zaten aan de rand in de buurt waar je op de foto achteraan een man met een wit petje ziet staan. Zelf heb ik lekkere mosselen met frietjes en salade gegeten.  Aiva had een pannenkoek dus die was ook blij want dat krijgt ze ook niet iedere dag te eten natuurlijk. We hebben genoten en toen we weer weggingen zagen we dat er een redelijke groep gasten stonden te wachten op een tafel. Dus die mensen waren ook weer blij dat ze er terecht konden, aan reserveren doet die zaak niet dus wij hadden geluk dat we redelijk vroeg gingen (plusminus half zes) 




Reacties

  1. Dat lijkt me best wel lekker om zo als tussendoortje te doen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Altijd feest samen op stap gaan en dan ook nog eens lekker eten...
    Fijne week

    BeantwoordenVerwijderen
  3. O ja, half 6 is redelijk vroeg voor restaurant maaltijden maar met kinderen natuurlijk een prima tijd Heel slim om speelgelegenheid voor kinderen te regelen, dat maakt het voor de ouders veel aantrekkelijker om eens buiten de deur te eten. Ziet er reuze zomers uit met al die bloeiende struiken.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Gezellig hoor, ik lust ook graag mosselen, maar dan gebakken.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Wanneer ik vroeger zelf mosselen klaarmaakte, aten we ze eerst gekookt en dan haalden we ze uit de schelp en aten ze de volgende dag gebakken. Wanneer we echt mosselen gingen eten, deden we dat in Zws Vlaanderen in het dorp Philippine Dat is echt een 'mosseldorp' met heel wat gespecialiseerde mosselrestaurants.

      Verwijderen
    2. Maar in dat dorp zijn ze wel heel erg duur en wij vonden ze onlangs niet speciaal. Je eet er wel a volonté, maar daar heb ik niet veel aan, want ik ben geen grote eter.

      Verwijderen
  5. ha die Haba
    dat ziet er mooi fleurig uit daar
    en het eten ook naar wens , en Aiva spelen en smullen

    rustige middag groet

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Altijd gezellig, uit eten gaan in gezelschap. Een hoop restaurants komen terug op dat online reserveren ook, want mensen komen dan veel te gemakkelijk niet opdagen en dan wordt die tafel voor niks vrij gehouden. Terug naar het oude dus.. vaak niet eens zo slecht. ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Dat is lief van ze dat ze je meenemen en zo een keer uit eten is best heel leuk. Ik reserveer bijna nooit, dus ik vis ook vaak achter het net.

    Love As Always
    Dimario

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Goedeavond Haba wat ziet het enorm gezellig uit ga je met plezier heen. En leuk zo onverwachts uitje en lief. Ooo lekker mosselen zo lekker.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Goedemorgen Haba ga niet lopen want vanmiddag ga ik op de fiets naar vrienden Ronald en Karin. Zij gaf laatst feestje iv dat ze met pensioen ging . Jaap gaat vanavond met een vriend uiteten en ik had nog restjes van zaterdag lasgane. Lekker dag vandaag dus. Ik zeg fijne maandag 👍 groetjes van mij 🙋😘

      Verwijderen
  9. Goedemorgen Haba
    Wat leuk zo'n onverwachts etentje
    Dat was dus echt even genieten
    Wens je een mooie nieuwe week
    Liefs Jannie

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Knap en heerlijk om er een plaatsje te bemachtigen.

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Goedemorgen Haba Jesslyn 💕 heeft ook paar lieveling boekjes zoals kienoe boekjes . Zijn andere plaatjes verstopt dan ondelt ze dat en lacht keihard. Ga vroeg naar de markt om kaas en via tekopen . Om 10 uur komt Bjorn .e.ophale .we moeten voor iets naar Hoorn. Was reuze gezellig gisteren bij Ronald en Karin . Ik zeg fijne dinsdag 👍 groetjes van mij 🙋😘

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Oja ik eet alles maar mosselen nog nooit gehad... :)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Zou je toch eens moeten proberen. Lekker met verschillende sausjes en frites of brood

      Verwijderen
  13. Goedemorgen Haba
    Ik ging gisteren dus dit doenet Bjorn
    Gisteren met Bjorn naar Hoorn geweest nou industrie terrein naar de keukenboer waar hij zijn keuken heeft gekocht nog geen 2 jaar geleden. De groepjes bladeren nu al . Dus hij wou me mee hebbenet eventueel andere uitzoeken. Eigelijk zoudde ze met poedercoating moeten behandeld worden maar ja . Dat zijn de meeste niet. Dus staan we daar zeg ik ga eens informeren hoeveel het kost bij poeder coating bedrijf Gijzers on Purmerend. O ships stom dat ok daar niet eerder aan heb gedacht zei Bjorn. Dat bedrijf kennen we door Jaap . En hij heeft eens Okn brommer daar laten behandelen. Dus hij was blij dat ik mee was. Straks ga ik even naar Ilse liggen spullen hier nog van Jesslyn 💕. Fijne woensdag 👍 groetjes van mij 🙋😘q

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Serviesjes

Jammer toch. . .

Zou dat nog bestaan?