Vliegen

 In Zoutelande zag ik ooit deze man vliegen, hier aan het strand zie ik ze nooit, ik neem aan dat hier de wind niet goed of de duinen niet hoog genoeg zijn. Maar het was een mooi gezicht om naar te kijken en  al is het een oudje, het gedichtje dat ik erbij schreef, kwam ik weer eens tegen in mijn archief. Ik dacht deze kan ik na al die jaren nog wel eens op mijn blog plaatsen.  De laatste tijd heb ik niet veel inspiratie om nieuwe gedichtjes te maken.



Reacties

  1. Ja, die man heeft daar meer gevlogen want ik zag 'm er ook. Tenminste, ik denk dat het dezelfde was. Nu kom ik niet veel meer in Zoutelande. Te druk daar en hoge parkeertarieven.
    Mooi gedicht. Je moet er inderdaad wel inspiratie voor hebben.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Die vliegen daar nog steeds...zag ik op een blog van Robert die er nu vakantie viert.
    Fijn weekend

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Lijkt heerlijk als je zo kan zweven

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Heb aan het strand nooit zoiets gezien.. wél in de bergen uiteraard.. deltawings, parapenters.. daar springt van alles vanaf.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Goedeavond Haba als ikijn wifi uit die van mijn mobiel kan ik op mijn blog. Het spookt. In Frankrijk was bijna elke dag om 5uur dat iemand vloog maar met een motortje . Maar 2jaar terug hoorde we hem niet meer. Was wel.heel.aoart Ozo iemand te zien vliegen. Ik zeg trusten 😘🌜😴

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Goedemorgen sctik zie hoelaat het is 7 uur en nu pas wakker haha. Ik ga zo maar eens de badkamer opzoeken en d zondag opstarten.🤭🤭🤭🤭 Fijne zondag 🍳🍞 groetjes van mij 🙋😘

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Goedemorgen Haba ja Jesslyn kreeg ook eten die ze nooit gegeten had ja dat moet ze van dichtbij bekijken hahaha . Vandaag Jaap jarig en word einde van de middag door kaakspecialist gebeld wat we uiteindelijk gaan doen ben benieuwd . Maar goed straks eerst even lopen . Fijne maandag groetjes van mij 🙋😘

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Ik schreef vroeger zoveel gedichten, maar tegenwoordig helemaal nooit meer. Stom is dat dat zomaar weg kan zijn. Ik vind zo'n vlieger altijd wel bijzonder om te zien.

    Love As always
    Dimario

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Prachtig om te zien. Ik zou dat vliegen best willen proberen. Op de Maasvlakte zie ik ze ook weleens.
    Mooi gedicht, Haba.

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Goedemorgen Haba helaas arts heeft mij niet gebeld gisteren. Voor niks de hele middag en begin van de avond in de zenuwen gezeten 🥴. Goed na fysio en markt bel ik hem even op. Wil toch wel even weten wat men gaat doen..
    Lekker gezwommen gisteren. Zwem je nog steeds waar je altijd zwom??? Ik zeg fijne dinsdag groetjes van mij 🙋😘

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Goedemorgen Haba
    Als wij in Italië zijn bij het Gardameer zien we dit ook geregeld
    Je hebt er weer wat moois van gemaakt
    Ik wens je nog een hele fijne week
    Liefs Jannie

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Dat klinkt als een prachtige ervaring! Het is altijd leuk om oude herinneringen op te halen en te delen, vooral als ze worden vergezeld door mooie gedichten. Het is volkomen normaal om af en toe een inspiratie-dip te hebben, maar wie weet, misschien brengt het delen van dit gedichtje wel nieuwe ideeën naar boven!

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Op het strand zoveel te beleven ;)
    @ wij zochten altijd haaietanden

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Haaientanden zochten we altijd in de buurt van Cadzand, ik geloof niet dat die hier aan het strand te vinden zijn. Ik heb er heel veel gehad, maar die zijn waarschijnlijk in mijn ouderlijk huis achtergebleven en op een gegeven moment ook weggedaan denk ik. Ik kan het mijn ouders niet meer vragen want die zijn beiden in de jaren negentig overleden.

      Verwijderen
  14. Je gedicht is prachtig! Ik zeg, plaats maar meer hoor. Liefs, Geesje

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Een heerlijk vrije foto. Het gedicht kan letterlijk én symbolisch geïnterpreteerd worden. Heel mooi?

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Goedemorgen Haba vanmiddag als je geluk heb zie je Laura.gezllig
    Ik zie Jesslyn pas vrijdag dan haal ik haar van opvang gaan we naar mijn huis want ze slaapt bij ons. Mama heeft die avond een feestje. Dat is dan de eerste keer dat ze van huis is voor een nachtje. Goed ik zeg fijne woensdag groetjes van mij 🙋😘

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Al wat herfst

Mijn eigen verzameling ;)

De drukkerij