Koningsdag

 Nu hoef ik vandaag geen fietsen te versieren, ik weet ook niet of de kinderen dat dit jaar nog doen, zo ja, dan zie ik ze straks wel voorbij komen met de muziek voorop. Nu even een oud fotoke van versierde fietsen. Verder doe ik het vandaag gewoon kalm aan.


Reacties

 1. O ja fijne koningsdag nog nou ik doe het soms ben anders uit eten met 22 familieleden hahhaha.. Hoop nog droog word bij jou

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hier regende het vanmorgen, we doen ook niet veel vandaag... Willem bekijkt het maar

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Och waar blijft de tijd hè.. dat we zélf nog in optocht met een puntmutsje op en een papieren toeter door de tuin liepen achter elkaar aan.. langggg geleden! Die versierde fietsen ken ik pas van later.. toen m'n jongste broer en zus (nakomertjes) dat deden.. en m'n oudste neefjes en nichtjes.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. In die tijd had ik zelf geen fiets om te versieren, wel had ik een step maar daar kon je niet veel aan versieren voor mijn idee en er was ook geen optocht voor zover ik het me herinner.. Maar hier was weer een flinke optocht van kinderen met hun versierde fietsen. Alleen de harmonie uit het naburige Veere was dit jaar er niet bij. Ter vervanging reed iemand met een jeep waar muziek uit klonk voor de stoet uit.

   Verwijderen
 4. ha die Haba
  ik wed dat de kinderen een prachtige dag hadden :

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Vroeger had je in de ochtend bij ons die spellen en dergelijke, maar daar is nu een koningsspelen voor in de plaats gekomen.

  Love As Always
  Dimario

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Goedemorgen Haba was zeer geslaagde avond geweest. Heb bijna de hele familie gezien. Hoe gaaf is dat straks krijg ik Engelse ontbijt en vieren we Sue verjaardag. Fijne zondag 🍳🍞🙋

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hier worden ze nog versierd en begint koningsdag met een optocht vol kleur maar vooral oranje
  Zag zelfs rolstoelers met versiering...leuk hoor
  Fijne zondag

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Al wat herfst

Serviesjes

Mijn eigen verzameling ;)