Gezellig

 Vanavond met kinderen , schoon- en kleinkinderen aan het  gourmetten geweest bij mijn zoon thuis, ik heb de foto van het www gehaald, want ik ben vergeten om foto's te maken. Het was erg gezellig zo met zijn allen. Vrijdag is het weer feest want dan zijn mijn kinderen weer beiden jarig. Daarna komt oud en nieuw nog en ik vind het niet erg dat we daarna weer over gaan tot de orde van de dag, genoeg gefeest vind ik dan.



Reacties

  1. Altijd gezellig zo met elkaar aan tafel hè..! Wij gaan morgen gourmetten, maar met twee is het lang zo leuk niet natuurlijk hehe.
    Veel feestenaan het einde van het jaar.. ik ken het.. en ik ben dan nog in januari jarig ook.. blijft het gefeest nog langer doorgaan! Maar we kunnen beter feesten dan verdriet hebben zeg ik altijd maar..! ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Goedemorgen Haba ooo gezellig zo met zn alle. Doen wij vandaag lunchen bij Ilse. We zullen laat aan tafel gaan want we moeten daarna naar graf van mijn pa en die van Dewi. Daarna kan de kip in de oven. Maar wie weet haal ik de sjoelbak naar beneden.
    Gisteren genoten van Jesslyn. En plannen voor vandaag???? Fijne 2 de Kerstdag πŸŽ„πŸ‘ groetjes van mij πŸ™‹πŸ˜˜

    BeantwoordenVerwijderen
  3. ha die Haba
    genoten dus , van elkaar en het lekkere eten
    ja na oud en nieuw maar weer over tot de orde van de dag :)

    geniet de dag

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Gezellig gourmetten
    De ergste drukte hebben we hier gehad...gister met 16 aan tafel.
    Best veel maar we hebben het weer gehad.
    Erna heerlijk aan tafel spellen gedaan...genieten
    Fijne dag

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Goedemorgen Haba nu even gewone dagen al hoewel vandaag alleen om 4 uur oppassen straks ev m lekker half uurtje lopen. Morgen boodschappen doen en iddags artsen bezoek in Helliomare gabio mee .. . Vandaag beetje opruimen enz fijne woensdag πŸ‘ groetjes van mij πŸ™‹πŸ˜˜

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Goedemorgen Haba kado's al binnen . Ik ga straks boodschappen doen en vanmiddag rijden we naar Heliomare voor controles. Mijn commentaar zal zijn waarom geen loop therapie.
    Goed we zullen het beleven
    Fijne donderdag πŸ‘ groetjes van mij πŸ™‹πŸ˜˜

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Het word weer drukte bij jou. Bij ons is gisteren alle kerst opgeruimd. Alles is weer netjes. Veel plezier... Fijne dag.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Al wat herfst

Mijn eigen verzameling ;)

De drukkerij