Vrolijk

 Hier heeft de gemeente weer overal mooie bloembakken aan palen (lantarenpalen of palen waar verkeersborden aan hangen) opgehangen toch altijd weer een feestelijk gezicht vind ik. Regelmatig komt er een 'waterwagentje'  langs met een lange pijp, of hoe je dat ook noemt, die zo de hoge bakken water geeft. Zo blijven ze ook mooi en fris om te zien.



Reacties

  1. Ik zie deze plantenbakken heel veel in Haarlem. Zeker weten dat regelmatig speciaal wagentje om water te geven. Het is ook echt droog weer. Prachtig foto. Fijne dag verder.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Het ziet er altijd heel vrolijk uit. Hier hangen ze alleen de winkelstraten.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Je ziet het steeds vaker.. eerst kende ik dat alleen maar van de Franse vakanties, daar zijn de steden soms echt (nog steeds!) één en al prachtige bloembak. Maar hier begint het er nu ook goed op te lijken hè!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Dat doet de gemeente goed hoor, niet alleen mooi, maar ook gezellig toch?

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Het zou hier bij mij thuis kunnen zijn. Heerlijk die bloemenhangers. Ja zo’n wagentje passeert hier ook 😀

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Vind het prachtig en ja ook hier in het dorp hangen ze
    Fijn weekend

    BeantwoordenVerwijderen
  7. O ja, dit is leuk. Zo probeert elke gemeente toch op haar eigen manier de boel wat op te fleuren hè.
    Hier staan van die grote ronde bloembakken op pleinen en rotondes.

    Dankje voor je reaktie bij mij, en ach bij zoiets is geen haast, toch? Ik ga er wel van uit dat je dat kaartje leuk vindt; er iets over horen is dan gewoon een bonus :) Extra leuk, dus.

    Hieronder zag ik ook nog een mooi gedicht. Ja, het blijft mij ook fascineren hoe je door een geluid, of een geur of een beeld, opeens terug kunt zijn in vroegere tijden of andere plaatsen. Niet zo lang geleden zag ik een fotootje van mij (10 jaar, hooguit) en een oom, hij nam me soms mee in de auto als hij een boodschap moest doen. Ik zat direct weer in die auto en op de weg, bij die mooie dashboard lichtjes, en maar rijden ... Geweldig vond ik het en misschien is toen de liefde voor het reizen wel ontstaan :)

    Groetjes uit het verre oosten, en niet teveel bewegen als het warm is!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. mogge Haba
    ja dat fleurt de boel mooi op

    fijne zondag groet

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Goedemorgen Haba ja wat gezellig hè hier op de bruggen en bakken op de grond. Men zIjn ook nu bezig in winkelstraten zal eens kijken of ze klaar zijn. Gister ochtend kwam een goede klant van Jaap en vrouw en die hadden een postoel te leen. Nou dat is super zeg. . Vanmiddag gaan we de Koemarkt op ontmoeten we Ilse en Jesslyn gezellig. Ik zeg fijne zondag 🍳🍞 groetjes van mij 🙋😘

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ooo heb je nog wat leuks gevonden ik neem aan bij jouw ook droge tijden waren om te shopen

      Verwijderen
  10. Ik vind het vreselijk. De bloemen komen van kwekerijen, die gebruiken gif, insecten komen op de bloemen af en gaan dood. Het ziet er iig wel leuk uit ja.

    BeantwoordenVerwijderen
  11. prachtig, kunnen veel gemeentes een voorbeeld aan nemen maar dan wel graag de juiste planten, die meer doen dan alleen maar het oog strelen

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Al wat herfst

Mijn eigen verzameling ;)

De drukkerij