Daar ben ik weer

Na een leuke korte vakantie in een 'Landal Green' park in het mooie Limburg. We hebben de hele tijd stralend mooi weer gehad dus dat was genieten geen druppeltje gezien, misschien wel een zweetdruppeltje, want ik ben niet gewend om op en neer te wandelen ik ben meer van het vlakke land.

Het huisje was gezellig en we keken op een stuk grasland waar je eventueel kon spelen.                                                                                             
     Een keurige keuken maar te klein om met z'n tweetjes in bezig te zijn.

                  
                   


De banken zaten best lekker al hebben we daar alleen 's avonds op gezeten als de kleine meid naar bed was. Een terrasje buiten in de zon met parasol compleet,  we hebben er niet veel gezeten want we gingen van alles doen. Ook naar het zwembad op het park lekker in het water spelen.


Op de terugweg maar in het wagentje zitten want kleine beentjes waren dan wel een beetje moe.

                                                                                 


We hebben allerlei dingen bezocht, een sprookjesbos maar dat viel ons een beetje tegen maar de kleine meid genoot.

Voor Aiva waren deze klompen een tikkie te groot  nietwaar?
Nou ik denk dat ze ook voor de grote mensen niet zouden passen.


                                

                                     Ook zagen we stoere ridders staan, maar die zeiden niet veel. 


Ook zijn we nog een dagje naar de dierentuin geweest   'Gaia Zoo'  daar waren de dieren niet zo zielig als in sommige dierentuinen, ze hadden geen hokken met tralies ervoor maar een lekkere ruimte waar ze zich behoorlijk konden bewegen, al hadden ze daar niet altijd zin in, de leeuwen lagen gewoon lekker te pitten en trokken zich niets aan van alle mensen die naar ze keken.
Nou hadden ze groot gelijk we stonden achter een raam dus ze hoorden ons waarschijnlijk ook niet en ze hadden net gegeten dus dan is een dutje lekker natuurlijk zo midden op de dag.Behalve veel echte dieren waren er ook mooie zandsculpturen te zien.

                           


Die vind ik zo knap gemaakt dat is nog eens iets anders dan een zandkasteel op het strand.


 


Maar ik ga niet alle foto's hier neerzetten jullie kunnen beter zelf de levende dieren eens gaan bezoeken tenminste als je daar zin in en tijd voor hebt. Ze doen ook hun best voor dieren die in het wild leven en bedreigd worden. 


p.s. Ik wilde de foto's iets groter neerzetten maar dat lukte nu opeens niet, ik weet niet waardoor dat komt, maar als je op de foto's klikt kun je ze zelf in groter formaat zien (hoop ik tenminste)

Reacties

 1. Heerlijk hoor, het huisje ziet er best knus uit.
  Dat op en neer wandelen, is ook niets voor mij, daar krijg je zere kuiten van!
  Hahaha, ik denk niet dat Aiva, er ooit in zal groeien.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Goedemiddag wouw wat leuk en gezellig . Daar kan je nog van nagenieten ๐Ÿ‘. En nu de was doen denk ik fijne zaterdag ๐Ÿ‘ groetjes van mij ๐Ÿ™‹๐Ÿ˜˜
  Ps fantastische foto's ๐Ÿ‘Œ

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Te grote klompen is alleen maar fijn haha
  Een heerlijk weekje weg doet goed hรจ...en dan met je familie om je heen was vast genieten.
  Hier is nu ook iedereen weer thuis en vind dat altijd weer fijn.
  Groetjes en fijn weekend

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat leuk dat jullie hebben genoten. Het was inderdaad heel goed weer geweest voor jullie. Het ziet van binnen in huis goed uit. Leuk dat jullie ook naar dierentuin bent geweest. Avia ziet leuk uit met deze grote klompen. Leuke foto's geworden. Fijn weekend.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Goedemiddag Haba
  Wat fijn dat jullie zo hebben genoten
  Geweldig die zandsculpturen
  Wens je een heel fijn weekend
  Liefs Jannie

  BeantwoordenVerwijderen
 6. ha die Haba
  dus genoten van een fijne vakantie met genoeg te doen en te bekijken
  ja ik was half juni in Gaia Zoo en genoot er ook met volle teugen
  nu de vermoeide benen wat rust geven
  fijne avond groet

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Zo dat Gaia is lang geleden dat ik daar ben geweest, volgens mij was het toen net open. Vind je het gek dat de kleine prinses last van haar benen krijgt als je zulke klompen aandoet bij haar.

  Love As Always
  Dimario

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een toffe vakantie! Klein is dat huisje niet, zo te zien...!
  Lie(f)s.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Goedemorgen Haba je was al netjes weer in de kast. Ik heb zo strijkwerk. Gisteren uurtje om half 5 kw Bjorn op ,om bij hem tegaan bbqen dus kon . Was erg gezellig . Wens je een fijne zondag ๐Ÿณ๐Ÿž๐Ÿ‘ groetjes van mij ๐Ÿ™‹๐Ÿ˜˜

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Je hebt er duidelijk een leuke vakantie opzitten!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Dat leek me een heerlijk vakantieweekje.. in een geheel andere omgeving dan de zee.. en dat is ook weleens leuk hรจ. :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Goedemorgen Haba dus vandaag is het strijken en zwemmen . Beter dan ik werken hahaha fijne maandag ๐Ÿ‘ groetjes van mij ๐Ÿ™‹๐Ÿ˜˜

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Dat was een mooie vakantie dus. Die klompen zijn echt geweldig om in te gaan staan natuurlijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Gezien de fotografie en je schrijven was de vakantie heel geslaagd. En ja de doe dagen horen bij een vakantie want als je op ene plek blijft zitten dan ontdek je ook niks. Net mijn wandeling weer gedaan en nu even op visite in blog en YT land en dan de taakjes doen die ook steeds terug komen. Wens je mooie aanvang van deze week.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Vandaag was het ook lekker zwemweer hรจ Haba, dus al met al ervaar je het zomergevoel weer ten volle. Het huisje dat jullie hadden lijkt me goed, als jullie weinig thuis waren maar op de momenten dat jullie dat waren, alles okรฉ was. Mooi, er is weer een herinnering gebouwd!

  Haha, ik zie je al onwennig lopen in het heuvellandschap van Limburg. Ik ben er eens op fietsvakantie geweest, dat was ook niet mis. Maar het is mooi; voor een keertje.

  Ik vind de zandsculpturen ook wel mooi. Ze laten de dieren op ware grootte zien denk ik, en iets van hun natuurlijke omgeving. En ze zijn minder onvoorspelbaar dan de leeuwen :)

  We gaan met het weer weer langzaam omschakelen hรจ.... Ben benieuwd hoe het aan het eind van de week zal zijn! Nou ja, mijn eerste herfstkleding is nu gekocht. Laat maar komen .
  Groetjes van hierzo!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Goedemorgen Haba nu ik zo weer de foto's zie denk ik jeetje wat is Aiva al groot zeg . Ik ga eens straks de markt over hopelijk blijft droog,maar als de regen valt geeft niet hebben we hard nodig fijne dinsdag ๐Ÿ‘ groetjes van mij ๐Ÿ™‹๐Ÿ˜˜

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Goedemorgen Haba vanacht gelukkig sliep ik net nog niet hadd n we 2 maar eerste was een enorme harde onweerklap puff . Daarna regen denk niet echt veel. We Jaap en Ik zijn gistermiddag bij Ilse geweest babykamerzet was gekomen kledingkast en commode zitten in elkaar. Ledikantje doet ze vandaag zelf..
  Ik ga straks werken jij heb denk ik middag Laura of is de scholen nog niet begonnen?. Fijne woensdag ๐Ÿ‘ groetjes van mij ๐Ÿ™‹

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Gaia is inderdaad erg mooi, en ligt voor mij heel dichtbij...

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Belle haar woning

Hoe. . .