Klederdracht. . .

. . . hoeft niet echt oubollig te zijn, zo ziet het er toch leuk uit? Tenminste dat vind ik zelf wel aardig. Die foto heb ik tijdens een dorpsfeest in 2015 genomen en ik kwam hem vandaag weer tegen in een mapje van dat jaar. Het is dan wel een pop maar een echt meisje zou het ook wel leuk staan op deze manier, tenminste dat denk ik.




Reacties

  1. Ik vind die oude klederdrachten helemáál niet oubollig.. maar juist mooi cultureel erfgoed. Maar echt praktisch is het niet denk ik..! vandaar waarschijnlijk dat jongere mensen het niet meer aan willen. ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik vind wel dat dit moet kunnen.

    Love As always
    Dimario

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Goedemorgen Haba ik keek toevallig naar André van Duin en Jannie en die was in Middelburg en meer plaatjes geweest . Had ook verhaal over kleding dracht enz. Moest gelijk aan jou denken,en mijn vriendin in Koudekerk . O ja over de operatie is volgende weekoet eerst echo gemaakt worden maandag . Fijne weekend Ilse ik omt vandaag ivm klusje aan haar bakfiets en blijft gelijk vanavond mee eten fijne zaterdag 👍 groetjes van mij 🙋😘

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Goedemorgen Haba
    Ziet er leuk uit
    Ik zou dit niet als klederdracht herkennen
    Wens je een heel fijn weekend
    Liefs Jannie

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ik ben gek op klederdrachten, en vind het doodzonde, dat het aan het verdwijnen is.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ik vind klederdracht altijd leuk om te zien.... al heb ik het zelf nooit gedragen (ja 1x als kind toen mijn ouders zo nodig een volemdamfoto moesten brrr) maar verder niet.. .ik weet ook niet of men in Groningen een klederdracht kent trouwens.
    Ik weet niet of de meiden van nu dit zouden dragen..

    Fijn weekend

    BeantwoordenVerwijderen
  7. De klederdrachten in brabant zijn minder mooi;)
    Vind deze wel kleurrijk :)
    Fijn weekend

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Oeps..., reactie is verdwenen...
    Lie(f)s.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Goedemorgen Haba had je Geleen hier boven over André van Duin en Jannie. Gisteren was Ilse hier wat Jaapoest doen ging niet in bij bakfiets voor maxi cosi dus word dus is was besteld. Tijdens we hier aten appte Bjorn naar Ilse zal ik pa en ma morgen ook uitnodigingen. Dus vanavond eten we bij Bjorn 🤭🤭😂. Ik ga straks strijkwerk wegwerken en 5uur naar Bjorn
    O ja as donderdag word ik geopereerd
    Fijne zondag 🍳🍞 groetjes van mij 🙋😘

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Het zou zeker niet misstaan bij een levende drager. Ik vind het best jammer dat de klederdracht in zeeland nagenoeg verdwenen is.

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Heel apart deze paspop daar stond met mooie kledingdrachten aan. Zeker uitkijk in de gaten houden. Grappig. Mooie foto.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Al wat herfst

Mijn eigen verzameling ;)

De drukkerij