Ijsjes

 Gisteren kwamen zoon + kleindochter even langs ze wilden een ijsje gaan halen en gelijk oma even zien. Mamma moest werken dus die was er niet bij. Nou in het dorp hebben ze lekkere ijsjes, deze keer heb ik er ook eentje genomen, nu is het er warm genoeg voor. Ik ben niet zo dol op roomijs, maar ze hebben tegenwoordig ook veel yoghurtijs dat lust ik wel. Lekker in het zonnetje op een bankje hebben we de ijsjes opgegeten. Niet zo'n grote hoor, maar wel in een bakje dat knoeit minder dan een hoorntje, ik heb aan één bolletje genoeg en die kleine ook, haar pappa lustte wel meer  :)

 Reacties

 1. Een ijsje kan er met deze dagen best bij. Wij hebben er meestal wel in voorraad maar natuurlijk is die, net nu, op.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hallo Haba.....bedankt voor het berichtje op mijn blog.....ijs vind ik ook heel erg lekker.....maar
  yoghurtijs heb ik nog niet gegeten....ik wens jou een hele fijne zondag.....liefs gerda

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ik geef ook niets om ijsjes , kan me de laatste niet eens meer herinneren 😁
  fijne zondag groet

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ja hallo! daar zou straf op moeten staan.. zulke lekkere fotootjes plaatsen als het warm is.. zit hier meteen te kwijlen hahahaa! Lekker hoor, ijs.. álles soorten lust ik eigenlijk wel.. al zíjn er zaken waar ik geen softijs meer neem, omdat ik er dan maagpijn van krijg.. denk dat die de apparatuur niet goed schoonmaken of zo.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Schepijs het lekkerste wat er is :)
  En goed gezelschap om er van te genieten.
  Lekker hoor
  Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Goedemiddag Haba dat ziet zeker heerlijk uit wij hebben na eten BBQ een heerlijke 🍈 meloen gisteren ook gehad zalig

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Goede middag allemaal, ik kom net terug van het strand even een douche om het zand af te spoelen en voor de zekerheid ook maar even after sun gebruikt, al heb ik veel in de schaduw van de parasol gezeten. Mijn dochter en kleindochter waren langs gekomen om te vragen of ik ook mee naar het strand ging met hen, gezellig hoor met drie meiden naar strand en zee. Nu eens kijken waar ik zin in heb om als avondmaaltijd te gebruiken. Misschien even een frisse salade maken want in warm eten heb ik geen zin vandaag.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Eén bolletje wil ik wel!
  Lie(f)s.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Dat is toch gezellig om samen een ijsje te eten. Hier hebben ze allang al niet meer genoeg aan 1 bol.

  Love As Always
  Dimario

  BeantwoordenVerwijderen
 10. O mjammie! Wat die salade betreft, dat heb ik dus ook bij dit warme weer. Maar ik heb nog in huis, hoef geen boodschappen te doen deze dagen :)

  Bedankt voor je bezoekje! Het gaat nog wel goed met me, gewoon veel stilzitten nu... Jij ook rustig aan doen hè. Liefs van hierzo!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Goedemorgen Haba dus alle kids kleinkinds gezien in weekend hahaha zal best druk bij strand zijn geweest. Dus was een gezellige weekend geweest. Nu lekker zwemmen straks. Ik ga de hitte opzoeken . Fijne maandag 👍 groetjes van mij 🙋

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Goedemorgen Haba
  Heerlijk zo even een ijsje tussendoor
  Wens je een fijne nieuwe week
  Liefs Jannie

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ik eet zelden ijs. Ik vind er erg weinig aan dus waarom zou ik het dan eten. Het is echt zomer nu, dus een salade is heerlijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Lekker even genieten toch?
  Zeker met dit weer, smaakt dat prima.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Goedemorgen Haba vandaag word hier heel vroeg naar de markt gegaan. We moeten vanavond even op visite. Maar denk niet telaat maak . Fijne vrije dinsdag 👍 groetjes van mij 🙋😘

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Wij hadden ijslolly genomen. Echt ouderwets. Lekker fris. Zaterdag cornetto ijs nemen van Jumbo. Het ziet deze ijs heerlijk uit. Ik lust het wel Haba. Echt om te genieten!!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Al wat herfst

Mijn eigen verzameling ;)

De drukkerij