Bomen

 Vanmiddag kwam mijn 'bomenman'  om de bomen bij te werken, de takken gingen te ver over de stoep en de weg hangen, dus die moesten ingekort voordat ze zo ver zouden gaan dat fietsers er last van zouden krijgen. Nu is alles weer keurig in orde zodat ik geen last voor anderen veroorzaak. Zo is alles weer binnen de perken zie je wel?  Ik had natuurlijk ook nog een foto moeten maken van hoe het eerst was, maar dat ben ik vergeten.


Wel is mijn groenbak die pas geleegd was weer propvol hopelijk slinkt de boel nog een beetje zodat ik mijn groente- en tuinafval nog een beetje kwijt kan. De bakken worden om en om geleegd dus maandag is eerst de grijze bak weer aan de beurt.


Ach als het niet erg slinkt, bewaar ik wel spul voor de groene bak in een ouderwetse grijze vuilniszak en gooi die pas na volgende  maandag in de bak. Ik ben blij dat het weer gebeurd is en de 'bomenman'  heeft zijn geld weer verdiend. Zelf zou ik het allemaal niet kunnen en mijn zoon zou het wel willen doen, maar die heeft er ook het gereedschap niet voor. Nee zo is het allemaal weer prima opgelost. Er ligt nu nog wel een deel op het gras in de tuin maar dat komt ook wel weer klein geknipt in de bak terecht. Het ligt me in ieder geval niet in de weg .
Reacties

 1. Jammer dat de "bomenman" de gesnoeide takken niet voor je heeft afgevoerd.
  Maar zo kan het er weer even tegen hè?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hahaha ja jammer dat je geen 'ervoor-' foto maakte.. ik dacht eerst effe dat déze dat was. Maar dan was het éérst helemáál flink wat groen..! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De heg (laurier) is al hoger dan ik lang ben, de takken van de den en de eik hingen over de heg heen en groeiden naar beneden, dus die zijn helemaal weggehaald.

   Verwijderen
 3. Goedemorgen Haba ziet weer toppy uit. Wij hebben niet eens groene of grijze bak.meer. Alleen papier bak. Grijs zakkenoet ik naar einde straat in ondergrondse containers gooien straks papier ook . Groene bio afvalbak is tig keer verdwenen in de ophaal auto . En men wil dat je tuinafval straks ook in ondergrondse containers brengt zie je voor je🤔😱. Maar goed gelukkig we klein tuintje heb en ik die van buurvrouw mag gebruiken. Die heeft nog groen afvalbak. Fijne zaterdag die rustig aan na warme vermoeiende dag van gisteren

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Vooralsnog doe ik dat soort klussen zelf, maar als ik straks geopereerd ben zal dat een tijd je niet kunnen. Bij staat het er weer mooi bij.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. ziet er weer netjes uit , ja vaak nemen de hoveniers het tuinafval mee naar de stort
  fijn weekend groet

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ja dat zijn dingen die bijgehouden moeten worden...
  Fijn dat je er iemand voor hebt , want zelf doen is geen optie
  Fijn weekend

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Goedemorgen Haba gisteren hoop gedaan vele was bedden en slaapkamer gedaan. Straks naar bos wandeling strijkwerk. Hoef ik as week niet veel te doen in die hitte . Maar uitrusten na werkdag. Fijne zondag 🍳🍞 groetjes van mij 🙋😘

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Al wat herfst

Serviesjes

Mijn eigen verzameling ;)