Maan

 Alweer een oudje, Ik was van plan om deze in een nieuwe vorm te gieten. maar mijn psp werkt niet meer, Vroeger kon ik met een cd mijn paint programma in mijn pc zetten maar met mijn nieuwe pc lijkt dat niet te lukken, dan moet ik het programma ergens ophalen, echter ik heb geen zin om dan weer aan corel opnieuw te moeten betalen. Dus. . . dit 'oudje' kan ik niet in een ander jasje steken. Het is niet anders dus jammer maar helaas.
Reacties

 1. Ook al is het een oudje, hj is er niet minder mooi om hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Goedemiddag op deze zonnige donderdag Haba,

  Ik ben heel erg nieuwsgierig hoe dat paint programma heet. Gaat het om Paintshop Pro of iets anders? Wij gebruiken namelijk ook meerdere programma's bij Corel. Vergeet vooral de versie nummer niet. Wanneer je je code in je bezit heb, dan hoef je eigenlijk zeker niet opnieuw te betalen bij Corel. Het kan wel gebeuren dat het setup onderdeel van dat programma niet compleet meer is. In dit geval kun je dat programma opnieuw downloaden en vervolgens opnieuw installeren. Doe dit desnoods onder ADMIN, wanneer je ook met Windows draait op je PC systeem. We hopen dat dit allemaal alsnog goed gaat komen, zodat je straks gewoon ook verder kunt op je nieuwe PC. Of anders kunnen we je daarmee helpen... Heel veel succes en we wensen je mooie dag toe!

  Lieve groetjes, F&J.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik blijf erbij: iets wat mooi is, mag gewoon herhaald worden.. al is het 10x..! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. het mag dan een oudje zijn , het is ook een hele goede

  BeantwoordenVerwijderen
 5. 't Is ook zo fijn, hoeft niet in een ander jasje.
  Lie(f)s.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ach.. hij mag zijn jasje ook wel uit doen met dit weer.

  Love as always
  Dimario

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Goedemorgen Haba in Puylagarden gaan 12 uur de lantaarns uit dus is het echt pikkie donker. En voor 12 uur is het ook best donker want zoveel lantaarn zijn er niet eens. Wel mooi maar vind niks hahahah

  Was reuze gezellig gisteren vandaag werken fijne zwemochtend en vrijdag 👍 groetjes van mij 🙋😘

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Mijn vriend de maan.
  Prachtig gedicht Haba, hoeft niet anders.

  Groetjes,
  Hilly

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Goedemorgen Haba ging redelijk werken gisteren. Foto's gezien van de keuken van Bjorn die gisteren is geplaatst. Wouw wat mooi . Hij doet zelf afwerking van de muren ja die granieten aanrecht kost een hoop. Volgende week zaterdag mag hij voor ons en Ilse koken 🤭🤭
  Fijne zaterdag 👍 groetjes van mij 🙋😘

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Goedemorgen Haba
  Prachtig weer
  Fijn weekend
  Liefs Jannie

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Och wat jammer Haba! Gek dat je een programma opeens niet meer kunt installeren vanaf een cd. Maar heb je iets aan de tips van Jacqueline en Ferry? Die weten er geloof ik wel wat van en zullen je graag helpen, zie ik. Betalen hoeft blijkbaar niet; maar ja ik snap wel, dan moet je die codes nog hebben en zo.

  Zou echt zonde zijn, jij hebt altijd prachtige knutsels gemaakt, dat moet niet opeens door omstandigheden ophouden.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. P.s. en het gedicht is mooi! Komt inderdaad bekend voor, maar dat is niet erg. Je hebt gemerkt dat ik je voorbeeld heb gevolgd hè, en ook soms een oudje plaats. Ergens werkt dat toch ook weer inspirerend.

   Verwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Al wat herfst

Serviesjes

Mijn eigen verzameling ;)