Katten voor buiten

 Vandaag was ik zoals alle dinsdagen, (als ik tenminste gewoon thuis ben) naar het asiel. Nu hebben we op het moment niet erg veel katten, er waren maar vier kamers bezet. Maar in de kattentuin hebben we wel een aantal katten die daar wonen. Dat zijn dieren die niet in een huis willen wonen, maar wel als muizenvangers geplaatst kunnen worden bij mensen die veel buitenruimte hebben of  bv een stal met paarden en daar wel een kat werk kunnen geven  en onderdak. Hierboven een soort zoekplaatje er zijn drie katten op de foto te vinden voor zover ik ze zie tenminste. Ze worden hier door het asiel verzorgd, krijgen hun dagelijkse eten en aandacht voor zover ze dat tenminste willen. Soms merken ze wel dat mensen ook aardig kunnen zijn en raken ze wat meer aan mensen gewend en kunnen alsnog ergens geplaatst worden. Maar sommigen hebben nare ervaringen met mensen opgedaan en blijven ze liever uit de weg. Nu hebben ze hier de ruimte met groen en ook een 'schuilhut' waar ze binnen kunnen zitten, waar ook lekkere mandjes staan, kattenbakken en waar ligplekken zijn gemaakt alles om ze toch een fijn leven te kunnen geven ook als ze niet ergens geplaatst kunnen worden. 

Reacties

 1. Als de derde onder de stoel zit, dan heb ik ze alle drie gevonden en anders weet ik het zo nog niet.

  Love As Always
  Dimario

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Twee zwartwitte en een rode zie ik.
  Wat goed dat ze daar toch hun plekje hebben.. maar ik vraag me af: móchten ze in zo'n stal geplaatst kunnen worden, blíjven ze daar dan ook? zouden ze niet weer gaan zwerven dan?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Goedemorgen Haba ja dat is toch heel erg als ze mensen nooit meer vertrouwen. Vraag je zeker af wat er is gebeurd of nee wil je ook niet weten.
  Vreselijk zeg. O ja bedankt voor clopliment
  Vandaag eerste werkdag weer ik ga proberen rustig te doen niet rennen en van alles af willen hebben. Hoop het eens gaat lukken
  Fijne Laura middag 👍 groetjes van mij 🙋😘

  BeantwoordenVerwijderen
 4. mogge Haba
  ik zie er ook 3
  mooi dat ze daar zo'n plek hebben
  geniet de dag

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Fijn dat ze eigen schuilhut hebben hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heerlijk plekje voor ze maar de vrijheid op een groot bedrijf zou toch nog leuker zijn.
  Oja zie ze alle 3 :) Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Goedemorgen Haba zo de eerste werkdag zit erop. Maar puff dat merkte ik wel zo de hele dag lopen.ijne benen . Maar goed vandaag beetje rustig aan
  Fijne Avia middag 👍 groetjes van mij 🙋😘

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wel fijn dat men op deze manier ook voor de katten kunnen zorgen en ja hier is ook een buurkat die eigenlijk van iedereen is en ook word gevoerd maar die ook niet naar binnen wilt. Ik zag er maar twee of er moet een pikzwarte onder de stoel zitten? En ik denk dat deze zoals Mizzy zegt toch weer gaan zwerven. Wens je hierbij mooie dagen toe.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Goedemorgen Haba
  Ik zie ze ook
  Je zou toch stoppen daar?
  Of vergis ik me?
  Wens je een heel fijn weekend
  Liefs Jannie

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Die kunnen jagen op die beestjes in 'verplichte rijrichting'. ;-)
  Lie(f)s.

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Al wat herfst

Mijn eigen verzameling ;)

De drukkerij