Tuinwerk

Vandaag ben ik lekker in mijn tuin bezig geweest, het gras gemaaid, potplanten water gegeven, wat te lange takken afgeknipt dus niet erg specialistisch bezig geweest. Maar het ziet er nu weer redelijk uit en dat vind ik genoeg, ik hoef geen showtuin te hebben van mezelf. 

Terwijl ik bezig was, kwam de helicopter van de 'Vrouwenpolderse dagen'  (zelf kom ik meestal op die dagen niet op het dorp, ik vind dat meer een toeristen gebeuren)   regelmatig boven me langs op zijn rondvluchtjes. Tenminste ik denk dat het zo is want elk jaar is er een dag dat je daarmee kunt rondvliegen boven het dorp en de omgeving Nu heb ik dit jaar geluk want de festiviteiten tent staat in het dorp opgezet en niet zoals het tot nu toe vaak was hier op het sportveld. Nu zal ik vanavond vast wel lekker slapen zonder de muziek te horen. Nu vind ik muziek niet zo'n punt, maar als je er niet echt dichtbij bent, hoor je alleen de bassen en dat wordt dan zo'n dreun. De rozen komen nu voorzichtig in bloei en de spoorbloem is zowat uitgebloeid, het gras ziet er tenminste weer acceptabel uit.

Reacties

 1. heerlijk e tuin heb je Haba, zou de mijne kunnen zijn, lekker veel groen voor de beestjes, super toch, ja als de wind naar je toe staat lig je te housen in je bed... niet zo fijn hé
  xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel fijne tuin heb je!
  Lies.
  @Mogelijkheid om te abonneren op je nieuwe logjes?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb geen idee hoe je kunt abonneren op mijn blog, misschien weten andere bloggers die via blogspot plaatsen het wel.

   Verwijderen
  2. 'k Probeer intussen elke dag aan je (blog) te denken...
   Lie(f)s.

   Verwijderen
 3. Ha Haba! Haha, ja ik heb buren die zo'n dreun veroorzaken, gelukkig woon ik het verst van ze weg. Moet erg naar zijn.

  Je tuin is prachtig, ik denk dat perfektie absoluut niet nodig is. Veel te glad, vaak.

  Dank je wel voor je reaktie! Was weer even geleden hè dat er iets rijmends uit mijn hoofd kwam. Ik ben dan wel blij hoor, het kan nog, blijkbaar. Jouw vraag over de sik kwam ook wel in mij op, maar ach waarom zou een eenhoorn eigenlijk geen sik kunnen hebben? Maar anders zou het aan de jonkvrouw, of aan de appel kunnen liggen inderdaad :)

  Liefs van hierzo en sterkte met de festiviteiten!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Lekker in de tuin, dat ga ik binnenkort ook even doen. Ehhh, niet in jouw tuin dan natuurlijk.

  Love As always
  Dimario

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Goedemorgen Haba
  Wat een gezellige tuin heb je
  Heerlijk om daar te zitten
  Vandaag niet denk ik
  Fijne zondag
  Liefs Jannie

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hier ook geen showtuin hoor. Gewoon netjes, vol met struiken, planten, en wat wilgen. Grasmaaien hoef ik zelden want de kippetjes houden dat keurig bij.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat heb je heerlijk tuin Haba. IK vind deze tuin zalig. Lekker vol Haba. Geen in kijk daar bij jou in de tuin. Lekker bij gehouden. Zo is het goed. Rozen wilde wel goed groeien. Festival is zeker heel vervelend. Gelukkig niet jou in de buurt dat je niet meer hoort. Toerisme is in Zeeland heel erg in. Ik vind mooie land in Zeeland. Mooie foto. Fijne dag.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Goedemorgen Haba over recept hoef geen spekjes in hoor,kan makkelijk zonder vlees. Ik hoef ook geen model tuin lekker wild maar toch verzorgd.
  We gaan 12 uur bij BB en Jack buren)vrienden daar eten we. Heb hollandsekaas en Hollandse magneten voor ze mee. Fijne zondag 🍳🍞 groetjes van mij 🙋😘

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Een beetje "wilde tuin" is beter voor de insecten hè?
  Ik heb ooit een helicoptervlucht gedaan, een hele ervaring hoor.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Mooie natuurlijke tuin.. maar aan elke tuin is wel onderhoud hè. Wij hebben gelukkig geen gras meer.. er was altijd mos in.. teveel gedoe hehe.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. lekker bezig in je tuin Haba , zou ik ook liever doen dan naar die drukte gaan

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Goedemorgen Haba weer start van nieuwe week onze laatste week
  Denk dat je aan zwemmen 🏊 fijne maandag 👍 groetjes van mij 🙋😘

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Al wat herfst

Mijn eigen verzameling ;)

De drukkerij