Stilte voor de storm??

Het was heel rustig in het asiel maar weinig dieren op het ogenblik, des te beter natuurlijk maar ik vrees dat het niet zo zal blijven. Tegen de zomervakantie schijnen er vaak mensen opeens allergisch te worden.Of er worden onverwachte nestjes geboren. Nu ben ik dus snel weer terug thuis, na de koffie konden we als vrijwilligers allemaal naar huis, alleen de vaste krachten blijven natuurlijk tot sluitingstijd. Jan en Merel waren geplaatst en hebben dus een eigen huis met personeel gevonden. Heerlijk toch dat er nog altijd dieren een thuis vinden Nu is dit een oude foto want er zijn momenteel geen kittens aanwezig, maar ik wilde toch een fotoke plaatsen, alleen tekst is ook zo saai. Als iemand een hond of kat zoekt, ga dan eens kijken bij het asiel in je buurt, er zitten zoveel leuke dieren die graag eigen personeel willen hebben. Het zijn heus geen 'kneusjes' maar gezonde leuke dieren in allerlei leeftijden en met verschillende karakters. De mensen van het asiel weten altijd wel te vertellen wat voor type hond of kat het is. En veel asiels hebben ook een eigen website waar je zelf al rond kunt kijken welke dieren er aanwezig zijn. En besluit niet te snel, een dier heb je voor zijn/haar leven het is geen wegwerpartikel.

Reacties

 1. Zelf hebben we nooit gekozen voor een dier van het asiel...waarom eigenlijk niet haha
  Maar goed dat de dieren opgevangen worden...dat deden we wel als er in de buurt weer dieren de deur uit moesten omdat het tegenviel...zo hebben we 2 vogels gered ;)
  Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nu hoeven er in 'mijn' asiel geen asieldieren 'gered' te worden, want we laten alleen dieren inslapen die doodziek zijn en niet kunnen herstellen. Maar doordat op de tv vaak Amerikaanse toestanden worden getoond, waar ze dieren vaak sneller laten inslapen wanneer er ze niet geplaatst zijn na een bepaalde tijd, denkt men vaak dat wij dat hier ook doen. Je zou de rekening van het asiel bij de dierenarts niet willen betalen hoor. Soms hoor je ook dat mensen het gek vinden dat ze moeten betalen voor een asieldier, nou ik denk dat als je zelf de sterilisatie en entingen moet betalen, dat je dan duurder uit zult zijn. Wel fijn dat jullie die vogels hebben opgevangen die zijn dan in ieder geval goed terecht gekomen.

   Verwijderen
 2. Goedemorgen Haba wat een schatjes. Ja vreselijk dat ineens allergisch zijn of weet ik veel.
  Ja hand vingers zijn nog dik en heel stijf. Hij zei ook ik meer last van heb ivm enorm slijtage en fibromyalgie. Ik ga straks stress balletje kopen.
  En moet je oppassen???? Fijne woensdag 👍 groetjes van mij 🙋

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Onze Milly komt ook uit het asiel en is een bovenste beste en lieve poes.

  Wat een schattige foto Haba.

  ( je blog ziet er mooi uit zo)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat zijn deze schattig poesjes om te zien. Nog jong. Zomer komt eraan dan kunnen weer weg doen. Het is belachelijk dat de mensen vakantie belangrijker vind. Bij konijnen gaan ze dumpen. Hoor ik ook zo vaak. Dan kunnen in de natuur niet overleven. Vaak in de zomer is dan veel drukken bij opvang. Ik hoop deze poesje goede baasje krijgt. Lieve foto. Fijne dag.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Zo fijn eigenlijk dat er zo weinig zijn

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Een hele Goedemorgen Haba vandaag drukke dag. Eerst lopen daarna naar andere regio van ons stad daar is winkelcentrum met een hele fijne groenten kraam. We gaan gelijk boodschappen doen.
  En in de middag naar ziekenhuis voor uitslag en gesprek over botscane. Dus verveel me niet. Fijne dag bij Aiva 👍 groetjes van mij 🙋

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Goedemorgen Haba om half 11 komt mijn neef ( in de 20 zoon van mij broer) mij mij op de koffie en lunchen. Hij komt net uit Afrika gaat vaker op reis. Hij werkt in Amsterdam in als kok. Heb hem alweer paar jaar niet gezien helaas,dus heel veel bijkletsen.
  Haba ik heb bij jou reactie antwoord gegeven. Zwemse 🏊 en fijne vrijdag 👍 groetjes van mij 🙋

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Goedemorgen Haba was reuze gezellig Job hier 11 uur was hij er en 5 uur ging hij terug naar Amsterdam. Ook Jaap en Ilse hebben hem nog gezellig gezien. Hij had ook veel te vertellen over de wildernis u. Afrika hoop foto's gezien
  Vanavond naar mijn broer vrouw Esther is 15 februari jarig ze viert het vandaag.
  Fijne zaterdag 👍 groetjes van mij 🙋

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Goedemorgen Haba
  Toch een goed teken dat het asiel niet vol zit
  Deze poesjes zijn wel heel schattig
  Daar smelt je toch van
  Maar die zijn dus al weg
  Fijn weekend
  Liefs Jannie

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Het is zeker heel goed nieuws dat er niet zo veel dieren zijn aldaar. Dat is hier wel anders want daar zitten er best nog wel wat. zoals je wel weet had ik eens dit lied geschreven die in vele kranten hebben gestaan en bladen en die zouden ze daar ook eens kunnen plaatsen.
  ps://catherinetine.blogspot.com/2016/09/asieldieren-lied.html
  En ja vakantie tijd is altijd narigheid voor vele dieren. Ik ben meer een honden mens maar doordat ik heel slecht kan lopen en de gezondheid niet goed is, kan ik geen hondje meer nemen maar ik steun wel het asiel en breng ook soms voedsel voor hen allen.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Mijn hele lieve kater Solo komt uit het asiel. Het is de liefste kat die ik ooit gehad heb.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Over een week komt er een pup in de familie, bij oudste dochter.
  Wij dan ook gelijk weer een oppashond. Verheug me erop
  Fijn weekend

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Goedenavond Haba wat jammer dat je niet even lekker kon wandelen. Want wat je zegt is prachtig weer geweest ja wel koud. Maar ach even bij geklept doet mens . Wij gaan straks ook bijkletsen en fijne avond 👍😘

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Belle haar woning

Daar ben ik weer

Hoe. . .